disp
internet disponible
Français / English

Vakantie verblijf te huur in de Charente , vlakbij Aubeterre. 4 à 5 personen, ideaal voor een familie met 2 of 3 kinderen.

Het vakantieverblijf, de "gîte" is onderdeel van een grote gerenoveerde schuur in de zuid-Charente , op de grens van de Charente en de Dordogne.

-Bienvenue -Welcome-

gite
De Charente, het 16de departement van Frankrijk is relatief onbekend bij de massa toerist, eigenlijk onbegrijpelijk als je kijkt naar de omgeving waar de zonnenbloemen worden afgewisseld met prachtige kleine dorpjes. Bellon is slechts 5km van Aubeterre sur Dronne, uitgeroepen tot een van de mooiste dorpjes van Frankrijk. De wijngebieden van Bordeaux, Pomerol en Saint Emilion zijn binnen het uur bereikbaar met de auto. De luchthavens van Bordeaux en Bergerc zijn in anderhalf uur bereikbaar. U kunt ook 's morgens de auto pakken en lekker een dag naar het strand gaan, een prachtige weg tussen de wijngaarden brengt u naar Royan of naar de dierentuin " La Palmyre".
In de zee bij royan zijn volop surf en bodyboard plekken.
gite
De gîte is in een perfecte staat van onderhoud en biedt u al het nodige confort, voor een ontspannen verblijf. De gîte in onderdeel van een grote schuur die ook door ons wordt bewoond.

De gîte is onafhankelijk van het woonhuis waardoor uw privacy is gewaarborgd. U heeft de tuin ter beschikking om te eten te zonnen en te spelen. De kinderen kunnen altijd spingen op de trampoline. Op 7km is er een rivier waar heerlijk gezwommen kan worden. Restaurants, café's, supermakten op maximaal 15 km.
Wij staan uiteraard tot uw beschikking voor advies en hulp.
gite
De Regio
De Charente is onderdeel van de "Périgord" beroemd om zijn traditionele keuken. Confit de canard en foie gras staan hier vaak op het menu.
Zoals boven reeds vermeld is een bezoek aan de wereldberoemde wijngebieden van de Bordeaux zeker aan aanrader, ongeveer 45mn. rijden. Ook voor de Cognac liefhebber zijn er mogelijkheden, de grote huizen zijn te bezoeken. Traditionele markten op maandag in Chalais, Vrijdag in Ribérac en Zondag op het plein in Aubeterre.
gite
Tijdens de zomer zijn er voor de hele familie tal van aktiviteiten in de regio:
  • Paardrijden
  • Mountainbike paden
  • Kano tochten
  • Golf
  • Wandelingen
  • Vissen, etc..
Verder vele mogelijkheden voor het bezoekenl van historische dorpjes, grotten, kerken en kastelen.
LINKS
Studio Bellon, Séjours Charente (Poitou-charentes) : propriété référencée sur Homelidays.com, Location de vacances direct propriétaire.

Holiday rentals in Bellon in Studio, Stay in Studio (Poitou-charentes): property indexed on Homelidays.com, Holiday rental by owners

Het Hurktoilet, de leuke Frankrijkgids

1000Gites - location vacances